Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпросче за 33-ка...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпросче за 33-ка...

На скоро си купих Алфа Ромео 33 1.7 и.е. 94год. и още когато я купих забелязах че на таблото свети лампичката която мисля че е за "а - бе - еса" защото е изобразена кола която се похлъзва.....питах човека от който купих колата,веднага като видях че сжети го попитах и той ми каза че понеже предните гуми са различен размер от задните и за това светела лампата щот давало грешка в компютъра.......но вчера си купих 4 чисто нови гуми(еднакъв размер ) и очаквах лампичката да не светне след като тръгна.....но уви тя свети....моля ви се ако на някои му се е случвало така...моля да помогне....и дали ще може аз да си го поправя или евентуално колко пари ще ми излезе да се оправи.....благодаря ви предварително
    Alfa Romeo 33 1.7 Boxer i.e. '94г. 107HP - бившата
    Alfa Romeo 155 Q4 - Една от сбъднатите ми мечти
    sigpic

най вероятно прекъснат кабел на датчика тестер за ABS има под моста на 4ти км. диагностиката е 25лв. и тогава разбираш къде е проблема режеш прекъснатото и решаваш проблема най често се получава при връзката до гумата

Comment

О.К. ...... мерси много...Бобо ми предложи да отида в вантотрейд там имало няква джаджа забравих как се казваше и щели да ми кажат от какво е....но ще го питам колко пари ще ми вземат и ако е по скъпо в което съм почти сигурен ще отида на 4-ти километър.....как се казваше сервиза там....Ауто Италия ли беше ??
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от LuD_BalToN
        О.К. ...... мерси много...Бобо ми предложи да отида в вантотрейд там имало няква джаджа забравих как се казваше и щели да ми кажат от какво е....но ще го питам колко пари ще ми вземат и ако е по скъпо в което съм почти сигурен ще отида на 4-ти километър.....как се казваше сервиза там....Ауто Италия ли беше ??
        тва на 4ти км се казва "италсервиз" и са на един собственик с Вантотрейд такаачееееееее - бегане нема

а Ауто Италия сигурно няма да искат да се занимават с 33ки изобшо ...
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

тва на 4ти км се казва "италсервиз"
          Да де бях забравил как се казва.. еми значи в единия от двата ще отида...щом цените са едни и същи.....мерси много момчета
          sigpic

Comment

Working...
          X